info@karti.com.mk

HEAT Macedonia 27.07.2024

Јули

27

355 мкд

20:00

Coca Resort, Slivnica Beach - Prespa, Преспа

                                                                                 

 

Дали сте спремни за жешко лето воПреспа? 🔥
Дојдете и доживете незаборавно искуство на Coca Resort / Slivnica Beach на 27-ми јули и уживајте во ритамот на електронската музика на песочниoт брег на Преспанското Езеро.
Lineup:Ammo AvenueAndrew MellerJossN.Joshevski