info@karti.com.mk

Grand Vin

октомври

04

1250 мкд

17:30

Hotel Double Tree by Hilton Skopje - Rooftop Bar

Grand Vin

Grand Vi

“Grand Vin“ – Гала салон на премиум македонски вина од
последните берби следена со адекватна закуска, во организација
на МАСОМ – Македонска Асоцијација на Сомелиери