info@karti.com.mk

Grand Vin - spring edition

април

08

650 мкд

12:00 - 20:00

Хотел Мериот

 

ГОЛЕМА ВИНСКА ПРОЛЕТ !

GrandVin 2023 Spring Edition

Пронајдете го вашето ново вино, зголемете го винското искуство.

 Преку 400 вина од 50 винарии, нови берби, сорти, купажи, кои ќе бидат или штотуку се лансирани на пазарот, ве чекаат за дегустација.

Оваа година земја гостин е Албанија од каде ќе се претстават 6 грижливо одбрани винарии.

 Љубителите на посилната капка ќе можат да вкусат јаки алкохолни пијалоци од 12 македонски дестилерии. 

Додека во гастро павиљонот ве очекуваат деликатеси, со кој го заокружуваме овој пролетен хедо-салон.“