info@karti.com.mk

GP STEFFONATOR

септември

14

200 мкд

19:00

Central Park летен клуб


  Најпознатите youtuberi во нашиот регион, GP & Steffonator со клубски перформанс во Скопје, во клубот Централ Парк. Настанот е предвиден да започне во 19.00 часот.