+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkГоран Трајкоски на Дримон Фестивал

јули

27

250 мкд

21:00

Летна Сцена, СтругаГОРАН ТРАЈКОСКИ НА ДРИМОН ФЕСТИВАЛ

goran trajkoski na drimon festival 

Ни претставува особена чест и задоволство да го најавиме големото враќање на Goran Trajkoski во Струга, градот каде ја започнува неговата приказна и ги удира темелите на македонскиот Dark wave.
Не очекува целовечерен концерт во кој ке имаме можност да го слушнеме неговото најново остварување "Тешкиот глас на новите химни" како и материјал од култните Анастасиа и Падот на Византија.
Заедно со него на сцена ке се качат и Мите Димовски - Тапани (Темпера,Архангел) Сеад Хаџиќ Сецко - Гитара (Мугер Фугер,Ласт Експедишн) Благоја Неделковски - Гитара, Петар Христов - Саксафон, Игор Василев Новоградска - Бас

27ми Јули / Петок, ноќ за паметење на Дримон 2018, се гледаме!