+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkGOGOL BORDELLO

мај

29

500 мкд

20:30

МКЦGOGOL BORDELLO

gogol bordello - taksirat

#ТАКСИРАТ20 ви ги претставува Gogol Bordello во Скопје!
Еден од најимпресивните live бендови со нескротлива сценска енергија, во рамки на турнејата за новиот албум „Seekers and Finders“ го пречекуваме и во Скопје!