info@karti.com.mk

Глобален Лидерски Самит

ноември

23

1650 мкд

09:00

Македонска Филхармонија

ГЛОБАЛЕН ЛИДЕРСКИ САМИТ МАКЕДОНИЈА 2018 

Македонска Филхармонија, 23ти Ноември, 2018 од 09 до 16 часот

globalen liderski samit 2018 

Angela Ahrendts, APPLE, Senior Vice President of Retail, • John C. Maxwell, Global Leadership Expert • Sheila Heen, Harvard Law School • Simon Sinek, NYT Best-selling Author • Danielle Stickland, Pastor, Author, Justice Advocate • Rasmus Ankersen, FC Midtjylland, Creativity Expert • Danny Meyer, Restaurateur; TIME Magazine’s “100 Most Influential People” • Craig Groeschel, Senior Pastor, Life.Church David Livermore, Ph.D., Cultural Intelligence Center; Best-selling Author • Dr. Nthabiseng Legoete, Founder & CEO, Quali Health • Erwin McManus, Author, Futurist, Founder of Mosaic, Los Angeles • Strive Masiyiwa Founder & Chairman, Econet Group; Philanthropist • T.D. Jakes Founder and Senior Pastor, The Potter’s House • Rory Vaden Best-selling Author; Co-Founder, Southwestern Consulting •

СУПЕР РАНА ПРОДАЖБА!

За само 1500 денари (50% попуст од редовната цена, со вклучена една кафе пауза и ручек-закуска) ти и твојот тим ќе бидете дел од најголемиот лидерски настан на светот.

*понудата се однесува на ограничен број на билети во Супер Раната Продажба

ГЛОБАЛНИОТ ЛИДЕРСКИ САМИТ (ГЛС)

Глобализацијата наложи потреба од дијалог, соработка, едукација и обединување со заедничка цел - процут и благосостојба на секој човек и во секој дел од светот. Willow Creek Association е глобална организација со исклучителна визија да даде клучен придонес во изградбата на водачи со интегритет и иновативност, подготвени да одговорат на најкомплексните локални и глобални предизвици. Двигател на овој потфат е увереноста дека секој поединец или организација има обврска да вложи во изградбата на сопствените лидерски капацитети кои ќе се вградат во изградбата на подобар и просперитетен свет.

Ваквата визија се спроведува преку водечката светска лидерска платформа Глобален Лидерски Самит (ГЛС) - христијанска видеокаст конференција која е започната преку Willow Creek Community Church од Чикаго, САД. Мисијата на ГЛС е на секој човек да му обезбеди пристап до најновото и најдоброто од глобалната експертиза и трендови по најприфатлива цена. Твое е да ја искористиш ваквата можност и да вложиш во себе и во својот тим преку платформа која обезбедува загарантиран успешен исход.  

Затоа, регистрирај се да биди дел од самитот кој оваа година ќе се одржи во 135+ земји, 1475+ сајта, 60+ јазици и 445 000+ учесници спремни да вложат во своите човечки и лидерски капацитети и да земат учество во изградбата на подобар и просперитетен свет за сите.

 

Води таму каде што си!

 

• БИЗНИС • ОБРАЗОВАНИЕ • УМЕТНОСТ • ВЕРА • ПОЛИТИКА • НЕВЛАДИН СЕКТОР •