info@karti.com.mk

GIN LANE FESTIVAL VOL.2

јуни

08

500 мкд

19:00

Skopje City Mall, Skopje

                                                                                                          

 

Боттега Евенти и Skopje City mall Ви го најавуваат второто издание на GIN LANE FESTIVAL - 8 јуни, сабота, на покривното плато на Skopje City mall, со почеток од 19:00.

 Фестивалот ќе го отвори младиот прогресивен диџеј Бојан Јанев - SoulCase, по кој ќе следи настап на милениците на женската публика - Фолтин, а фестивалот до полноќ ќе го затвори италијанското диџеј дуо Eternal Love, изведувачи кои ѝ се веќе добро познати на македонската публика.

Покривот на Skopje City Mall ќе биде уреден со штандови со најдобри џинови и останати пијалаци и производи.

 Да се освежиме и да му наздравиме на летото со GIN LANE FESTIVAL Vol.2!

 Карта за присуство на фестивалот со вклучен купон (конзумација) чини 500 денари.

 

*Дополнителни кредити за дегустација ќе може да се набават на лице место на настанот.