+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkFRED WESLEY

март

26

800 мкд

20:00

Станица 26Fred Wesley во Скопје!

 

3Gonga и Funky Fresh ви го најавуваат легендарниот член на Џејмс Брауновите J.B.’s и Funkadelic – тромбонистот Fred Wesley со неговото трио!

Шанса да се слушне репертоарот на Џејмс Браун директно од еден од фронтмените на J.B.’s!

Локална поддршка,загревање и забава по концертот Гоце САФ и Чваре


EARLY BIRD ВЛЕЗНИЦИ (првите 100): 600 денари

REGULAR ВЛЕЗНИЦИ: 800 денари

НА ВРАТА: 1000 денари