info@karti.com.mk

Forever Young 2

април

04

350 мкд

21:00

А1 Арена Борис Трајковски


Традиционалната ретро забава „Forever Young“ продолжува!
Забавата која само еднаш во 1000 години се случува како симбол на датум за една успешна ретро журка!
Датумот и броевите кажуваат се 04.04.2020!
Ве покануваме сите заедно да го прославиме овој голем настан за нас, бидејќи се случува само еднаш на 1000 години!