info@karti.com.mk


ОРГАНИЗАТОР НА НАСТАНОТ: 
KONCERTI.MK - ДРУШТВО ЗА ПРОДУКЦИЈА,ТРГОВИЈА И УСЛУГИ ИКСТРИМ ЕНТРТЕЈМЕНТ Д.О.О.Е.Л. СКОПЈЕ
   

Аранжман со организиран превоз:

  • Трибина ниво II – 3.700 ден.

Аранжман со сопствен превоз:

  • Трибина ниво II – 2.300 ден.

Информации на: 070-336-338

Програма на патувањето:

Состанок на групата на 22.02.2020 во 06:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Софија во 07:00ч.  Пристигување во Софија на 22.02.2020 околу 12ч. Слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 20.00ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје.