+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkEXIT TRIBE 2019

јули

04-07

Фестивалски билет (за 4 дена) мкд

19:00

Петроварадинска Тврдина, Нови Сад, СрбијаРЕГИСТРИРАЊЕТО ЗА МОРЕ ЗАПОЧНА!
Сите кои до 25-ти јануари купиле влезница за EXIT Festival 2019 | Official Event, можат да ги регистрираат своите подарок влезници за Sea Star Festival и Sea Dance Festival само до 28-ми февруари!
Побрзај, искористи ја акцијата и регистрирај се уште денес на: bit.ly/EXIT2019Registracija  

Ваучерот дозволува еден влез на фестивалот во текот на 4ти јули. Влезовите се отворени од 19:00 до 03:00 часот.
Ваучерот дозволува еден влез на фестивалот во текот на 4ти јули. Влезовите се отворени од 19:00 до 03:00 часот.
Ваучерот дозволува еден влез на фестивалот во текот на 4ти јули. Влезовите се отворени од 19:00 до 03:00 часот.


Важно за 4 карти + 1 гратис:

Селектирајте 4 билети по цена од 3,850.00 денари ,а по купувањето ќе добиете уште една гратис влезница заедно со останатите автоматски на Вашата e-mail адреса.ВАЖНО за ФЕСТИВАЛСКИ БИЛЕТ:

Билетите се валидни само за државјани на Македонија, што ќе биде неопходно да се докаже со приложување на документ за лична идентификација на местото за замена на билетите со алка. Картата/Ваучерот мора да биде отпечатен. Електронски купените карти/ваучери кои не се отпечатени не се валидни.

ВАЖНО: Картата/Ваучерот мора да биде отпечатен. Електронски купените карти/ваучери кои не се отпечатени не се валидни. Локалната туристичка такса не е вклучена во цената и истата се плаќа директно на рецепцијата од кампот. (1.1 евро на ден)


ВАЖНО ЗА ЕДНОДНЕВНИТЕ БИЛЕТИ:

Ваучерот дозволува еден влез на фестивалот во текот на 4ти јули.

Влезовите се отворени од 19:00 до 03:00 часот.

Отпечатете го Вашиот ваучер (за еден ден) и користете го како карта за влез на 4ти јули.ВАЖНО ЗА EXIT КАМП:

Отпечатете го ваучерот и приложете го на Exit Festival местата за замена, за да ја подигнете Вашата алка за камп.

Алката за камп не е валидна за влез на фестивалот и дозволува влез само во кампот.

Електронски купените карти/ваучери кои не се отпечатени не се валидни. Локалната туристичка такса не е вклучена во цената и истата се плаќа директно на рецепцијата од кампот. (околу 1.1 евро на ден)