+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkEvil Nine, Cinedays 2017

ноември

11

200 мкд

23.00

MKCСоработката помеѓу CINEDAYS и PMG продолжува. Оваа година како плод на оваа соработка имаме чест да ви го претставуваме култното англиско електронско дуо - Evil Nine.

Вечерта ќе ја отвори Мирко Попов. Запишете си во вашиот календар: 11.11.2017 (сабота). МКЦ СКопје Почеток 23:00

Очекувајте пеколна свирка со силен емоционален набој.