одбери пресметај резервирај потврди

OFFest 2024 - КОМПЛЕТ БИЛЕТИ

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
9 3 MKD 2,800.00
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта