+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mk

Таксират-2.0

Таксират 2.0

декември

8

500 мкд Вип Арена Борис Трајковски 19:00

Тековни настани


EXIT-TRIBE-2019
04-07 јули 2019

EXIT TRIBE 2019

Петроварадинска Тврдина

3580
мкд
Театар-за-Деца-и-Младинци
  

Театар за Деца и Младинци

Репертоар за месец ноември

200
мкд
Репертоар-за-месец-ноемрви
  

Репертоар за месец ноемрви

Драмски Театар

200
мкд
Репертоар-за-месец-ноември
  

Репертоар за месец ноември

Театар Комедија

300
мкд
Lydia-Lunch's-Big-Sexy-Noise-на-Cinedays-2018
12 ноември 2018

Lydia Lunch's Big Sexy Noise на Cinedays 2018

МКЦ

300
мкд
Anna-O-&-YÖU-на-Cinedays-2018
14 ноември 2018

Anna O & YÖU на Cinedays 2018

МКЦ

200
мкд
КЛЕОПАТРА-–-БАЛЕТ-НА-ВАСИЛИЈ-МЕДВЕДЕВ
14 ноември 2018

КЛЕОПАТРА – БАЛЕТ НА ВАСИЛИЈ МЕДВЕДЕВ

МОБ

400
мкд
Idris-Ackamoor-&-The-Pyramids-на-Cinedays
15 ноември 2018

Idris Ackamoor & The Pyramids на Cinedays

МКЦ

300
мкд
РУСКА-ИГРА
15 ноември 2018

РУСКА ИГРА

МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА

300
мкд
Сеќавање-на-ЕКВ,-Деца-из-Воде-+-Жика-Тодоровиќ---Cinedays-2018
16 ноември 2018

Сеќавање на ЕКВ, Деца из Воде + Жика Тодоровиќ - Cinedays 2018

МКЦ

250
мкд
Стјуардеси
16 ноември 2018

Стјуардеси

Театар Комедија

300
мкд
Фестен---Претпремиера
17 ноември 2018

Фестен - Претпремиера

Драмски Театар

200
мкд
SHABAZZ-PALACES-НА-CINEDAYS-2018
17 ноември 2018

SHABAZZ PALACES НА CINEDAYS 2018

МКЦ

250
мкд
КЛЕОПАТРА-–-БАЛЕТ-НА-ВАСИЛИЈ-МЕДВЕДЕВ
17 ноември 2018

КЛЕОПАТРА – БАЛЕТ НА ВАСИЛИЈ МЕДВЕДЕВ

МОБ

400
мкд
Златно-Славејче
17-18 ноември 2018

Златно Славејче

МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА

250
мкд
Škrtice-на-Cinedays-2018
18 ноември 2018

Škrtice на Cinedays 2018

МКЦ

250
мкд
Петар-и-волкот
18 ноември 2018

Петар и волкот

МОБ

150
мкд
Македонија---Гибралтар-
19 ноември 2018

Македонија - Гибралтар

Национална арена Филип Втори

100
мкд
МАКЕДОНИЈА---ГИБРАЛТАР
19 ноември 2018

МАКЕДОНИЈА - ГИБРАЛТАР

ВИП КАРТИ

1000
мкд
Викенд-на-мртовци
19 ноември 2018

Викенд на мртовци

Театар Комедија

300
мкд
Како-да-се-ограби-банка
20 ноември 2018

Како да се ограби банка

Драмски Театар

200
мкд
Не-сега-драга
21 ноември 2018

Не сега драга

Театар Комедија

300
мкд
Партија-Реми-
22 ноември 2018

Партија Реми

Драмски Театар

200
мкд
Глобален-Лидерски-Самит
23 ноември 2018

Глобален Лидерски Самит

Македонска Филхармонија

1650
мкд
Мизатроп
23 ноември 2018

Мизатроп

Театар Комедија

300
мкд
Странци
23 ноември 2018

Странци

Драмски Театар

200
мкд
103-генерации
24 ноември 2018

103 генерации

МКЦ

350
мкд
Вардарски-Пастуви
24 ноември 2018

Вардарски Пастуви

Театар Комедија

300
мкд
Снежана-и-седумте-џуџиња
24 ноември 2018

Снежана и седумте џуџиња

Драмски Театар

150
мкд
Луди-за-љубов,-мала-сцена
24 ноември 2018

Луди за љубов, мала сцена

Драмски Театар

200
мкд
Жена-ми-се-вика-Борис
27 ноември 2018

Жена ми се вика Борис

Театар Комедија

300
мкд
Како-да-се-ограби-банка
27 ноември 2018

Како да се ограби банка

Драмски Театар

200
мкд
Бракот-е-брак
28 ноември 2018

Бракот е брак

Театар Комедија

300
мкд
Д-р-НЕЛЕ-Карајлиќ
29 ноември 2018

Д-р НЕЛЕ Карајлиќ

концерт за отворање на Таксират #20

500
мкд
Љубовници
29 ноември 2018

Љубовници

Драмски Театар

200
мкд
Фестен
30 ноември 2018

Фестен

Драмски Театар

200
мкд
Skopje-Wine-Salon-2018
30.11 - 01.12  2018

Skopje Wine Salon 2018

Skopje Marriott Hotel

490
мкд
Страјк-@-Таксират
02 декември 2018

Страјк @ Таксират

МКЦ

300
мкд
Рамбо-Амадеус
03 и 04 декември 2018

Рамбо Амадеус

Кино Фросина

500
мкд
At-the-gates
04 декември 2018

At the gates

МКЦ

700
мкд
Киборг-@-Таксират-2.0
06 декември 2018

Киборг @ Таксират 2.0

МКЦ

200
мкд
Таксират-2.0
08 декември 2018

Таксират 2.0

Вип арена Борис Трајковски

500
мкд
Bernays-Propaganda
22 февруари  2019

Bernays Propaganda

свири: Xaxaxa My tear 21 век Васко Атанасоски

300
мкд
Bernays-Propaganda
23 февруари  2019

Bernays Propaganda

свири: Xaxaxa My tear 21 век Васко Атанасоски

300
мкд


САЛИ