одбери пресметај резервирај потврди

BOI AKIH KUTU 07.06

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
2 12 MKD 600.00
4 10 MKD 600.00
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта