одбери пресметај резервирај потврди

BOMBINO BCUC 06.06

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
2 7 MKD 800.00
4 6 MKD 800.00
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта