одбери пресметај резервирај потврди

Драган Мијалковски 03.04.2024

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
7 1 MKD 1,800.00
8 1 MKD 1,800.00
11 1 MKD 1,800.00
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта