одбери пресметај резервирај потврди

СТРАНЦИ 23.04.2024

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
11 8 MKD 400.00
12 19 MKD 400.00
Мапа на салата

Драмски Театар

Општи информации

Драмскиот театар - Скопје е една од најстарите театарски институции во Македонија. Располага со капацитет на големата сцена од 333 седишта и две ложи.