одбери пресметај резервирај потврди

Камерен оркестар Профундис - Candlelight

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
25 2 MKD 1,000.00
26 10 MKD 1,000.00
Мапа на салата

Филхармонија

Општи информации

Новиот објект располага со две сали, голема сала со капацитет 1.000 места и мала, повеќенаменска сала со капацитет од 310 места од кои 168 се фиксни седишта, 110 се телескопски и 32 се мобилни седишта.
Големата сала располага со најсовремени сценско технолошки системи што објектот го позиционираат во врвот на објектите од овој тип. Материјалите кои се употребени во големата сала и архитектонската пластика овозможуваат врвна акустика.