одбери пресметај резервирај потврди

APOCALYPTICA Plays Metallica vol. 2

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
2 6 MKD 1,200.00
3 7 MKD 1,200.00
4 9 MKD 1,200.00
5 8 MKD 1,200.00
6 9 MKD 1,200.00
7 10 MKD 1,200.00
8 14 MKD 1,200.00
9 14 MKD 1,200.00
10 14 MKD 1,200.00
11 14 MKD 1,200.00
12 14 MKD 1,200.00
13 14 MKD 1,200.00
14 14 MKD 1,200.00
15 6 MKD 1,200.00
Мапа на салата

А1 Арена Борис Трајковски

Општи информации

Салата Борис Трајковски е мултимедијален спортски центар именуван по трагично загинатиот претседател на Ррепублика Македонија, Борис Трајковски. Салата е повеќенаменска со кошаркарски, одбојкарски терен , ракометен терен итн. Центарот располага и со куглана, фитнес центар, конгресен центар, лизгалиште, базен, картинг, продавници за спортска опрема итн. Салата се наоѓа во општина Карпош, веднаш до Хотелот Александар Палас. Адреса Бул.8ми Септември бб, Скопје