одбери пресметај резервирај потврди

ЗЛАТНА БУБАМАРА НА ПОПУЛАРНОСТА 2024

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
6 1 MKD 1,300.00
9 1 MKD 1,300.00
14 2 MKD 1,300.00
15 2 MKD 1,300.00
Мапа на салата

А1 Арена Борис Трајковски

Општи информации

Салата Борис Трајковски е мултимедијален спортски центар именуван по трагично загинатиот претседател на Ррепублика Македонија, Борис Трајковски. Салата е повеќенаменска со кошаркарски, одбојкарски терен , ракометен терен итн. Центарот располага и со куглана, фитнес центар, конгресен центар, лизгалиште, базен, картинг, продавници за спортска опрема итн. Салата се наоѓа во општина Карпош, веднаш до Хотелот Александар Палас. Адреса Бул.8ми Септември бб, Скопје