одбери пресметај резервирај потврди

ЧУДНА СЛУЧКА СО КУЧЕТО ВО НОЌТА 28.02.2024

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
10 6 MKD 400.00
11 14 MKD 400.00
12 17 MKD 400.00
Мапа на салата

Драмски Театар

Општи информации

Драмскиот театар - Скопје е една од најстарите театарски институции во Македонија. Располага со капацитет на големата сцена од 333 седишта и две ложи.