одбери пресметај резервирај потврди

МОЛИТВИ НА МОЕТО ТЕЛО – ПРЕМИЕРА

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
19 2 MKD 600.00
20 2 MKD 600.00
21 5 MKD 600.00
22 5 MKD 600.00
23 9 MKD 600.00
24 8 MKD 600.00
25 6 MKD 600.00
26 5 MKD 600.00
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта