одбери пресметај резервирај потврди

ФОЛКОРНО-КЛАСИЧНА СИМБИОЗА

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
1 1 MKD 1,000.00
2 1 MKD 1,000.00
11 9 MKD 700.00
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта