одбери пресметај резервирај потврди

ZLATKO KAUCIC / BARRY GUY / AGUSTI FERNANDEZ / GARD NILSSEN’S SUPERSONIC ORCHESTRA


Во моментов нема продажба за овој настан
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта