одбери пресметај резервирај потврди

RITE - ZOE PIA & MATS GUSTAFSSON


Во моментов нема продажба за овој настан
Мапа на салата

МКЦ Дансинг сала

Општи информации

Капацитет: 800
Намена: концерти, театар, танц, работилници, мултимедијални настани