одбери пресметај резервирај потврди

Игор Џамбазов и Guru Hare Band

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
3 7 MKD 1,500.00
4 9 MKD 1,500.00
5 4 MKD 1,500.00
7 7 MKD 1,500.00
8 4 MKD 1,500.00
9 9 MKD 1,500.00
10 6 MKD 1,300.00
11 7 MKD 1,300.00
12 4 MKD 1,300.00
13 9 MKD 1,300.00
14 4 MKD 1,300.00
15 6 MKD 1,200.00
16 9 MKD 1,200.00
18 9 MKD 1,200.00
19 6 MKD 1,200.00
21 1 MKD 1,000.00
23 6 MKD 1,000.00
24 5 MKD 1,000.00
25 9 MKD 1,000.00
26 9 MKD 1,000.00
Мапа на салата

Филхармонија

Општи информации

Новиот објект располага со две сали, голема сала со капацитет 1.000 места и мала, повеќенаменска сала со капацитет од 310 места од кои 168 се фиксни седишта, 110 се телескопски и 32 се мобилни седишта.
Големата сала располага со најсовремени сценско технолошки системи што објектот го позиционираат во врвот на објектите од овој тип. Материјалите кои се употребени во големата сала и архитектонската пластика овозможуваат врвна акустика.