одбери пресметај резервирај потврди

AND ME, I'M DANCING TOO / VIKA!


Во моментов нема продажба за овој настан
Мапа на салата

Куршумли Ан

Општи информации

Куршумли ан — поранешен ан во Старата скопска чаршија од османлиско време, кој денес се користи за одржување на културни збиднувања.