одбери пресметај резервирај потврди

MARCH 8, 2020: A MEMOIR / BETWEEN REVOLUTIONS / LOVE, DEUTSHMARK AND DEATH


Во моментов нема продажба за овој настан
Мапа на салата

Куршумли Ан

Општи информации

Куршумли ан — поранешен ан во Старата скопска чаршија од османлиско време, кој денес се користи за одржување на културни збиднувања.