одбери пресметај резервирај потврди

Д ФЕСТИВАЛ 2023 - Еднодневен билет 30.06.2023 - петок


Во моментов нема продажба за овој настан
Мапа на салата

Паркинг Гранит

Општи информации

Д фестивал започна како еднодневно фестивалско случување, кое нуди повеќечасовна музичка програма под отвореното небо на една од најатрактивните туристички области во Република Македонија. Со капацитет до 6000 лица, оградите на фестивалот започнаа да се поместуваат се пошироко од година во година, подеднакво со растењето на интересот и понудената програма, желбата на граѓаните на Република Македонија, како и на огромниот број на туристи, да бидат дел од фестивалот кој создаде и предизвика внимание и интерес како ниеден настан дотогаш во оваа област.