одбери пресметај резервирај потврди

BAB L’ BLUZ / DIZZY MANDJEKU & THE ODEMBA OK ALL STARS

Избери:
Одбери број на билети кои сакаш да ги нарачаш
Цена на билетот: MKD 600.00
Мапа на салата

МКЦ Дансинг сала

Општи информации

Капацитет: 800
Намена: концерти, театар, танц, работилници, мултимедијални настани