одбери пресметај резервирај потврди

MARI KALKUN / ZARINA PRVASEVDA

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
1 6 MKD 600.00
4 10 MKD 600.00
6 2 MKD 600.00
7 7 MKD 600.00
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта