одбери пресметај резервирај потврди

MÍSIA

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
21 3 MKD 1,000.00
23 7 MKD 1,000.00
24 8 MKD 1,000.00
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта