одбери пресметај резервирај потврди

РИТА – ГАЕТАНО ДОНИЦЕТИ

Избери:
Одбери број на билети кои сакаш да ги нарачаш
Цена на билетот: MKD 300.00
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта