одбери пресметај резервирај потврди

РК Вардар 1961 - РК Партизан

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
1 20 MKD 150.00
2 21 MKD 150.00
3 21 MKD 150.00
4 22 MKD 150.00
5 22 MKD 150.00
6 22 MKD 150.00
7 23 MKD 150.00
8 24 MKD 150.00
9 25 MKD 150.00
10 25 MKD 150.00
11 26 MKD 150.00
12 27 MKD 150.00
13 28 MKD 150.00
14 28 MKD 150.00
Мапа на салата

Спортска сала Јане Сандански

Општи информации

.