одбери пресметај резервирај потврди

ПТИЦА СО ГЛАВАТА МЕЃУ НОЗЕ 25.02.2023

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
10 19 MKD 300.00
11 21 MKD 300.00
12 21 MKD 300.00
Мапа на салата

Драмски Театар

Општи информации

Драмскиот театар - Скопје е една од најстарите театарски институции во Македонија. Располага со капацитет на големата сцена од 333 седишта и две ложи.