одбери пресметај резервирај потврди

СТРАНЦИ 11.02.2023

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
10 4 MKD 300.00
11 12 MKD 300.00
12 18 MKD 300.00
Мапа на салата

Драмски Театар

Општи информации

Драмскиот театар - Скопје е една од најстарите театарски институции во Македонија. Располага со капацитет на големата сцена од 333 седишта и две ложи.