одбери пресметај резервирај потврди

ОРЕВОКРШАЧКА – ПЕТАР ИЛИЧ ЧАЈКОВСКИ 31.01.2023

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
5 1 MKD 500.00
6 1 MKD 600.00
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта