одбери пресметај резервирај потврди

ПАЛЈАЧИ – РУЏЕРО ЛЕОНКАВАЛО 27.01.2023

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
1 4 MKD 500.00
2 5 MKD 500.00
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта