одбери пресметај резервирај потврди

МОЈОТ МАЖ 10.12.2022


Во моментов нема продажба за овој настан
Мапа на салата

Драмски Театар

Општи информации

Драмскиот театар - Скопје е една од најстарите театарски институции во Македонија. Располага со капацитет на големата сцена од 333 седишта и две ложи.