одбери пресметај резервирај потврди

SKOPJE JAZZ FESTIVAL - КОМПЛЕТ БИЛЕТИ

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
2 10 MKD 2,600.00
9 6 MKD 2,600.00
10 4 MKD 2,600.00
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта