одбери пресметај резервирај потврди

SUMMER OF SOUL documentary film

Избери:
Одбери број на билети кои сакаш да ги нарачаш
Цена на билетот: MKD 150.00
Мапа на салата

Кино Фросина

Општи информации

Капацитет: 263 лица
Намена: филм, театар, концерти, конференции, дебати, работилници, предавања