одбери пресметај резервирај потврди

THUMBSCREW / INGEBRIGT HÅKER FLATEN (EXIT) KNARR

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
1 7 MKD 600.00
6 11 MKD 600.00
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта