одбери пресметај резервирај потврди

AMARO FREITAS TRIO / GORAN KAJFEŠ SUBTROPIC ARKESTRA

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
1 6 MKD 600.00
6 1 MKD 600.00
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта