одбери пресметај резервирај потврди

HAMID DRAKE’S TURIYA: HONORING ALICE COLTRANE

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
1 4 MKD 800.00
6 9 MKD 800.00
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта