одбери пресметај резервирај потврди

ROB MAZUREK EXPLODING STAR ORCHESTRA with Fame’s Chamber Orchestra

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
1 5 MKD 800.00
6 4 MKD 800.00
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта