одбери пресметај резервирај потврди

OFFEST 2022 - Festival Set

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
9 5 MKD 2,400.00
10 4 MKD 2,400.00
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта