одбери пресметај резервирај потврди

MARIA MAZZOTTA / NANCY VIEIRA

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
3 9 MKD 800.00
4 12 MKD 800.00
6 2 MKD 800.00
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта