одбери пресметај резервирај потврди

BALLAKE SISSOKO / LUCAS SANTTANA

Избери:
Ред во блокот Слободни седишта Цена на билетот
3 3 MKD 800.00
6 1 MKD 800.00
Мапа на салата

Национална Опера и Балет

Општи информации

Капацитет: 692 седишта